Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

31 Mart 2011 Perşembe

TOPLU SÜNNET

türkiyenin her yerindeki belediyeler için toplu sünnet işleri yapılır  

26 Mart 2011 Cumartesi

SÜNNETİN TARİHÇESİ

Sünnetin Tarihçesi, Antropologlar sünnetin başlangıcı hakkında görüş birliğine varamamıştır. Sünnetin tarihini M.Ö. 15000 yıllarındaki taş devrine kadar götürenler varsa da, antropolog Ashley Montagu’nun da savunduğu gibi, 6000 yıl önce antik Mısır’da sünnetin varolduğu kesinleşmiştir. 4000 yıl önce Eski Ahit’te ise, doğumun sekizinci gününde dini sünnet uygulamasına atıf yapılmıştır (bris milah veya brit milla). Eski ve Yeni Ahit’te, sağlıkla ilişkilendirmeden sünnete yapılan çok sayıda atıf vardır.

Hastalıklara karşı profilaksi amacıyla rutin yenidoğan sünnetinin yaygınlık kazanması 19. yüzyıla rastlar. Özellikle ingilizce konuşulan ülkelerde sünnet, kısa sürede kabul görmüştür.

1989 yılında Amerikan Pediatri Akademisinin sünnetle ilgili görev komisyonu, yenidoğan sünnetinin potansiyel tıbbi faydaları ve avantajları yanında, risk ve dezavantajları da olduğunu deklare ederek, girişim öncesinde ebeveyne bunların anlatılmasını önermiştir.

23 Mart 2011 Çarşamba

ÜRÜN ÇEŞİDİ

sünnet kıyafetleri yanında ürün yelpazemizde abiye, çocuk takım, mont kaban çeşitleri bulunmaktadır

19 Mart 2011 Cumartesi

ASEL SÜNNET KIYAFETLERİ 2011

yeni sezonu açmış bulunmaktayız sünnet kıyafetleri sektörüne hayırlı uğurlu olsun :)

9 Mart 2011 Çarşamba

ASEL SÜNNET KIYAFETLERİ

37 yıldır Demet Sünnet markasıyla sünnet kıyafeti üretimi yapan firmamız; 2002 yılından itibaren Asel Tekstil ve Konfeksiyon San. ve Tic. Ltd. Şti. Ünvanıyla ticari hayatına devam etmektedir. sünnet kıyafetleri ni görmek için http://www.aselgiyim.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Sünnet kıyafeti konusunda 40 yıla yakın tecrübemizle en iyi şekilde hizmet vermeye çalışmakyatayız. www.aselgiyim.com